BIOS uitlezen...
Must see: dit waren de 3 meest ongemakkelijke video's van juli Algemeen
Auteur
01/08/2022 12:01

Must see: dit waren de 3 meest ongemakkelijke video's van juli


Onze redactie perst er maandelijks tussen de 500 en 600 artikelen uit en dat is uiteraard iedere keer weer een flinke bevalling, met zo nu en dan een digitale ruptuur tot gevolg. Maar, dat hebben we voor jullie over natuurlijk. Met zulke aantallen kunnen we ons dan ook voorstellen dat je niet alles meekrijgt en zo nu en dan een videootje mist. Vergeven we je ook.

Speciaal voor deze mensen toveren we gewoon een top 3 van de meest opvallende video's uit onze vleespet. Niet te lang, niet te kort en dus altijd goed om te checken, ongeacht wat je aan het doen bent.

Deze maand staat de top 3 in het teken van ongemakkelijkheid. Here we go!

1. Een stuiterende Jules bij Renze

Jules, een zangeres op Youtube die allerlei covers doet van bekende nummers, zat aan tafel bij Renze Klamer. Leuke meid wel, zo op het eerste gezicht. Totdat ze begon te praten en iedereen op Twitter zich afvroeg wat dit meisje in hemelsnaam geslikt had en hoe groot of heet die aarrrrrrdappel in haar keel was. Was ze altijd zo gezellig druk en zit ze normaal gesproken ook 5300 keer per minuut aan d'r haar, of gooit ze iedere ochtend een gram speed door haar jus d'orange? So many questions... De video is inmiddels ruim 240.000 keer bekeken.

2. De supermarkt-poeper

Ruim 200.000 mensen verbaasden zich over de manier waarop deze smeerlap een grote boodschap achterliet voor de medewerkers van de Albert Hein, in plaats van dat jij ze meenam naar huis. Wat hem bezielde is nog steeds niet duidelijk, maar dat-ie hulp nodig heeft wel. Man man man. De video is ruim 200.000 keer bekeken.💩

3. Een lamme Tino Martin

Het is niet de eerste dat Tino Martin met een bakkie teveel op een matig showtje geeft. Dit keer alleen extra lullig omdat het ook nog eens tijdens een huwelijksfeest was, waar €12.000,- voor werd betaald. Overigens zijn de nummers die hij zong wel perfect uitgekozen. De video heeft meer dan 100.000 views.

🎶 Vanavond ga ik even uit m'n bol, gooi alles van me af en giet me vol 🎶

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!

Reacties

Reacties

Personen