BIOS uitlezen...
Je kon erop wachten: Nicolleke staat op de cover van de nieuwe Playboy! Shownieuws Instagram/kremersnicol
Auteur
06/09/2023 09:22

Je kon erop wachten: Nicolleke staat op de cover van de nieuwe Playboy!


Je zou het bijna vergeten, maar tot een jaar geleden ongeveer zat Nicol Kremers in een relatie met Peter Gillis en was ze wekelijks te zien in Massa is Kassa. Hoe dat verlopen is weten we inmiddels allemaal, net als hoe haar carrière sindsdien verloopt, maar daar kan ze nu toch wel een leuk puntje aan toevoegen. Nicol Kremers staat namelijk op in de Playboy van september!

Dat zal voor niemand echt een verrassing zijn aangezien ze na haar breuk met Peter al héél snel op diverse betaalpagina's te zien was, maar de Playboy is wel even next level natuurlijk. Ze is zelf apetrots dat ze in hetzelfde rijtje als Tatjana en Katja Schuurman staat, en last van zenuwen had ze niet.

Ik was niet nerveus, want ik heb al zoveel fotoshoots gedaan. Maar ik was wel erg benieuwd hoe het allemaal zou gaan. Daarnaast is het een eer om op de cover van de Playboy te staan. Ik vind dat het blad vrouwelijk naakt op een nette manier in beeld brengt.

Uiteraard ging het in het interview ook nog even over haar beroemde/beruchte ex:

Het zal nog een lange weg worden om volledig te herstellen van het trauma dat ik heb opgelopen door de man die mij heeft mishandeld, maar ik ben op de goede weg. Ik zit nu lekkerder in mijn vel en heb weer mijn eigen plekje gevonden. Ik werk nu aan een boek waarin ik veel opzienbarende onthullingen zal doen over alles wat ik heb meegemaakt in mijn leventje, en dat is nogal wat.

Hoofdredacteur Niek Stolker vertelde ook dat het blad doorgaat met het vragen van bekende vrouwen, want sinds de shoot van Jaimie Vaes zou de oplage weer flink zijn gestegen.

De cover van de september-editie

Playboy

Binnenkort komt er ook een boek van haar uit

Op dit moment bekeken

Op dit moment bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties