Wait what?! Samantha de Jong a.k.a. Barbie biedt zichzelf aan op prostitutiewebsite Shownieuws
Auteur
14/07/2022 10:58

Wait what?! Samantha de Jong a.k.a. Barbie biedt zichzelf aan op prostitutiewebsite


Ach, daar hebben we Barbie weer! Ooit bekend geworden via Oh Oh Cherso, en inmiddels hobbelt ze van schandaal naar schandaal. Kindje erbij, kindje naar de kinderbescherming, nieuwe vriend, vriend overleden, tattoo van vriend weggehaald, nog een nieuwe vriend, kindje erbij, kind niet van hem, ongeluk, aangehouden voor heling, je kent inmiddels de verhaallijnen wel. De laatste tijd was het echter best rustig rondom de Haagse Samantha, maar daar kwam gisteren bij Roddelpraat verandering in.

Iemand heeft haar namelijk gespot op een prostitutiewebsite, waar ze onder de naam Naomi haar diensten aanbiedt. Je kunt er zelfs voor kiezen om, voor 50 euro extra, het rubbertje weg te laten. Raden we je ten strengste af maar ieder zijn hobby. De claim wordt zelfs bewezen met een videootje, waarbij Naomi/Samantha/Barbie wel een pruik op heeft gedaan, maar nog steeds nogal herkenbaar is. Ze heeft nou eenmaal niet het meest doorsnee uiterlijk, en tattoos zijn ook vrij makkelijk te herkennen.

Of het een aanrader is wagen we te betwijfelen, want volgens de anonieme tipper leek het wel "het parkeerterrein van Schiphol". Doe er je voordeel mee.

De volledige aflevering

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair