BIOS uitlezen...
Oh oh-Barbie aangehouden voor heling nadat ze eerst door haar vriend zou zijn mishandeld Shownieuws BSR Agency
Auteur
28/01/2022 11:30

Oh oh-Barbie aangehouden voor heling nadat ze eerst door haar vriend zou zijn mishandeld


Nou, het gaat weer lekker in Den Haag, want Samantha de Jong a.k.a. Barbie zou aangehouden zijn nadat ze eerst door d'r vriend het huis door geslagen werd. Een lekker begin van 2022 dus. Oh, en was ze ook niet zwanger? Hoe dan ook, het ging er behoorlijk mis toen de politie een melding kreeg van een idioot op de weg die waarschijnlijk onder de invloed zou zijn. Deze werd aangehouden en jawel, het was Robbie Scoep, de vriend van onze dikgelipte Samantha.

Dat bleek nog niet het einde van het verhaal, want bijna gelijktijdig kregen de agenten melding van een 32-jarige vrouw die mishandeld zou zijn door dezelfde 38-jarige man en gewond in haar huis lag. Je mag één keer raden om wie dat ging en als je niet Barbie zegt krijg je dit weekend geen bier meer. Ambulance erbij, want blijkbaar was ze toch wel behoorlijk gewond.

Tijdens de hulpverlening viel het de agenten wel op dat er verdomde veel spullen in huis lagen, voornamelijk gereedschap. Ook daar werd nader onderzoek naar gedaan en ook dat liep voor Samantha niet lekker af want ze is aangehouden voor heling. Haar vriend ook, al mag die zich ook verantwoorden voor rijden onder invloed en mishandeling. Het was ons het avondje weer wel.

Haar carrière begon zo veelbelovend

Barbie in betere tijden

BSR Agency

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair