BIOS uitlezen...
Wait what, heeft Barbie inmiddels alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen? Nieuws
Auteur
17/05/2021 10:45

Wait what, heeft Barbie inmiddels alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen?


Jawel, daar is ze weer: Barbie! De vorige keer berichtten we nog over het feit dat haar vriend Gelmore plotseling was overleden. Superheftig voor haar natuurlijk, al stond ze binnen no-time alweer vrolijk op d'r Insta allerlei nietszeggende pruttel te verkopen. Iedereen verwerkt verlies blijkbaar op zijn eigen manier...

Inmiddels lijkt ze ook weer een nieuwe man in d'r leven te hebben, al is het nog onder het mom van 'huisvriend'. Uh-huh, als je wil weten hoe dát werkt moet je bij André Hazes zijn. De ene relatie liep af met het afpakken van haar kinderen, de volgende omdat haar ongeboren kind toch niet van hem bleek te zijn en de laatste eindigde met het overlijden van de man in kwestie. Hoe het met deze af gaat lopen blijft afwachten. We wensen d'r alle geluk van de wereld.

Is dit 'm?

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Update: Nope, DIT is 'm. Of het is dezelfde. Weten wij veel. Hoe dan ook:

<3 you lieverd !! Zo gelukkig met jou samen veel meegemaakt en blij dat jij mijn nu het positieve van het leven laat zien kwamen elkaar tegen na een lange tijd hebben elkaar gesteund door een zware tijd uit eindelijk zijn we samen gekomen wat andere ook denken ze denken maar wat ze willen zolang jij en ik maar gelukkig zijn genoeg ellende al meegemaakt en het leven gaat verder word nu tijd om een keer gelukkig te worden...
Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Hier kennen we d'r dus van

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties