Volgens de wetenschap heeft Amber Heard het mooiste gezicht ter wereld Random Instagram/amberheard
Auteur
20/06/2022 14:01

Volgens de wetenschap heeft Amber Heard het mooiste gezicht ter wereld


Er gloort toch zowaar een klein lichtpuntje aan de horizon voor Amber Heard. Niet dat ze alsnog gelijk heeft gekregen in de door haar verloren rechtszaak tegen Johnny Depp, dat ze ineens de filmrollen voor het uitkiezen heeft of dat de online trollen ineens gestopt zijn met hun grote hobby, maar iets heel anders: volgens de wetenschap heeft zij het mooiste gezicht ter wereld.

Heeft allemaal te maken met de "Greek Golden Ratio of Beauty", die is vastgesteld op 1.618. Dit getal zou weer van toepassing zijn op alle gezichtskenmerken, zoals de grootte van de ogen/neus/mond en de afstand daartussen. Deze formules zijn losgelaten op het hoofd van Amber Heard en wat blijkt? Haar gezicht is, volgens die ratio, 91,85% accuraat.

Onderzoek werd gedaan door Dr Julian De Silva van het Centre for Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery in London, die daarbij ook nog even vaststelde hoe je het meest perfecte gezicht kunt creëren: de neus van Amber Heard, de wenkbrauwen van Kim Kardashian, de ogen van Scarlett Johansson, de gezichtsvorm van Rihanna, de lippen van Emily Ratajkowski en het voorhoofd van Kate Moss. Hoe hoog Massie in deze test is geëindigd wil De Silva niet bekendmaken.

BSR Agency
BSR Agency
BSR Agency

Eerder kwam deze arts tot dezelfde conclusie

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties