Yvonne Coldeweijer jaagt nog steeds op zanger Danny de Munk: "Er spelen dingen" Shownieuws
Auteur
03/05/2022 14:36

Yvonne Coldeweijer jaagt nog steeds op zanger Danny de Munk: "Er spelen dingen"


Na het 'sappige' nieuws over Danny de Munk waarin werd beweerd dat hij niet alleen volop aan de drugs zit - en daardoor de bijnaam Danny de Junk heeft - maar ook wilde seksfeestjes met veel jongere collega's in het Amsterdamse Bos houdt, is het verdomd (pun intented) stil rondom een van Neerlands bekendste volkszangers.

Waar ik van schrok, is de mate van vreemdgaan van Danny, wat schijnbaar zo algemeen bekend is dat ik wel honderden dm’s heb gekregen hierover. Echt waar. Heel veel mensen weten af van het gedrag van Danny de Munk. Ik krijg te horen dat hij stagiaires wipt tot bloedens aan toe.

Meneer De Munk houdt de lippen, op een enkel optreden na, stijf op elkaar, maar ondanks dat Yvonne Coldeweijer onlangs nog van de rechter haar uitspraken over het gebruik van illegale afslankpillen door Samantha Steenwijk moet rectificeren, gaat de roddelkoningin onverminderd door met het spuien van nieuwe geruchten.

'Er wordt veel onder het tapijt geveegd'

In een Q&A die zij gisteravond op Instagram hield werd er door een 'fan' gevraagd of er rondom Danny nog nieuwe ontwikkelingen zijn waarna ze "er spelen dingen" antwoordde. Volgens haar wordt er de laatste tijd veel onder het tapijt geveegd, maar op de achtergrond schijnen er genoeg dingen te spelen waar we ongetwijfeld binnenkort meer over gaan horen...

instagram/lifeofyvonne

Danny de Munk reageert op de eerdere aantijgingen

Volgens de zanger is er niets waar van wat Yvonne Coldeweijer over zijn seksueel grensoverschrijdend gedrag beweert. De 52-jarige artiest gaf in een eerder statement aan dat hij "zeer ontdaan" is door die beschuldigingen. "Ik ontken pertinent de beschuldigingen uit de video", aldus De Munk.

/ / Vandaag ook veel bekeken

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

/ / Reacties