Reacties Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk over de rechtszaak van de illegale dieetpillen Shownieuws
Auteur
15/04/2022 17:16

Reacties Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk over de rechtszaak van de illegale dieetpillen


Nou nou, Yvonne heeft het er maar druk mee. Eerder vandaag legde ze het hoofd van Danny de Munk al op het spreekwoordelijke hakblok en 's middags stond ze tegenover 'Beyoncé Steenwijk' in de rechtszaal om zichzelf te verdedigen in een kort geding over illegale afslankpillen.

Waar de één (Yv) nog steeds van mening is dat de ander aan de pillen zit en daarom niet meegaat in de opgelegde rectificatie, houdt de ander (Samanth) er serieus rekening mee dat er mensen op de IC zullen belanden door alle roddels die door mevrouw Coldeweijer worden verspreid.

Coldeweijer heeft ervoor gezorgd dat ik voor mensen de inspiratiebron ben geworden van afslankpillen. Maar als er straks iemand met een hersenbloeding op de intensive care ligt, is dat niet mijn verantwoordelijkheid, maar die van Coldeweijer. Ik heb die pillen nooit gebruikt.

Oftewel, gewoon die rectificatie plaatsen en betalen gek, aldus mevrouw Steenwijk. Tot over 14 dagen als de rechter een uitspraak doet en het blijft nog lang onrustig in showbizzland...

De reactie van Yv

/ / Vandaag ook veel bekeken

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

/ / Reacties