Yvonne Coldeweijer: "Danny de Munk wilde kwartet in Amsterdamse Bos met 21-jarige collega" Shownieuws
Auteur
15/04/2022 10:30

Yvonne Coldeweijer: "Danny de Munk wilde kwartet in Amsterdamse Bos met 21-jarige collega"


Net als je denkt dat je alle narigheid van The Voice of Holland-figuren en de Lil' Kleines van deze wereld achter je hebt gelaten, komt ideale schoonzoon Danny de Munk ineens om de hoek zetten. Niet alleen blijkt hij als 'Danny de Junk' bekend te staan, maar dat is in BN'erland waarschijnlijk eerder regel dan uitzondering, ook doet hij volgens Yvonne oneerbare voorstellen aan vrouwelijke collega's en zou hij zich "vreselijk hebben misdragen".

Ze zegt dat ze mee gevraagd werd naar Sensation en het met Danny en twee anderen zou doen. Het meisje wilde niet, maar ze werd ingeluisd en ze gingen naar het Amsterdamse Bos waar ze het deden met z’n vieren onder invloed.

Roddels of feiten?

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, ze staat vandaag natuurlijk niet voor niets in de rechtszaal tegenover Samantha Steenwijk, maar ze heeft natuurlijk vaker dingen beweerd die achteraf gewoon waar bleken te zijn. Toch kan in theorie elke troll één of ander wild verhaal insturen waarmee een carrière in één klap potentie gesloopt kan worden. Behoorlijk tricky, maar de tijd zal het leren...

Check hier de hele video 👇

/ / Anderen bekeken ook

Meer over
Delen

/ / Reacties