BIOS uitlezen...
Koekoek: Nadia (WDZHV) wil niet werken en gaat de minuscule slaapkamer in haar tiny house verhuren TV
Auteur
21/04/2022 10:50

Koekoek: Nadia (WDZHV) wil niet werken en gaat de minuscule slaapkamer in haar tiny house verhuren


De aflevering van Waar Doen Ze Het Van van gisteravond was weer een pareltje. Niet alleen de vermeende oplichter Vasco Rouw en zijn €3.500,- kostende verjaardagspartijtje voor zijn dochter kwam aan bod (check overigens hier zijn meest ongemakkelijke momenten), maar Nederland verbaasde zich (weer) het meest over Nadia. Je weet wel, die mevrouw in het tiny house die haar kinderen daar thuisonderwijs geeft en ook van plan is dat te blijven doen als ze naar het middelbaar onderwijs gaan. Koekoek.

Ze heeft namelijk een nieuw plan opgevat. Binnenkort wordt een van haar kinderen namelijk 5 en daardoor stopt haar bijstandsuitkering. Zegt ze zelf, want we lezen ook ervaringsdeskundigen die aangeven dat de uitkering niet vervalt, maar vanaf dat moment wordt voorzien van een sollicitatieplicht. Tsjah, toch lastig als je niet wil werken, dus hoe los je dat op? Precies, je maakt dapper misbruik van de compleet verziekte woningmarkt en gaat je "loft-slaapkamer" verhuren aan studenten in woningnood.

Ze berekende dapper dat ze €455,- euro kale huur mag vragen, maar wat krijg je daarvoor terug? Nou, een houten vloer van ongeveer 9 vierkante meter met daarop twee matrassen, een stijve nek omdat je er niet kunt staan en nét ruimte om misschien een klein kastje neer te zetten. Daarnaast zag ze al eurotekens want ze verwachtte wel dat de huurder mee zou gaan draaien in het gezin en dat ze gezamenlijk zouden eten. Tegen betaling uiteraard.

Oftewel, 9 vierkante meter, de HELE dag die oergezellige Nadia en haar 3 reli-koters om je heen, met zijn vijven schijten op één emmer, waarschijnlijk niet genoeg stroom voor je laptop, en dat voor VIERHONDERDVIJFENVIJFTIG euro. We kunnen echt niet wachten tot de volgende aflevering waarin we hopelijk enthousiaste studenten keihard in de lach gaan zien schieten bij het zien van de kamer. We zetten het bier vast koud.

Mocht je de complete aflevering willen zien dan kun je hier terecht.

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties