BIOS uitlezen...
Een aantal zéér ongemakkelijke momenten van cryptomiljonair Vasco Rouw tijdens WDZHV TV
Auteur
21/04/2022 09:45

Een aantal zéér ongemakkelijke momenten van cryptomiljonair Vasco Rouw tijdens WDZHV


Vasco Rouw kwam een tijdje geleden met zijn kop voor de camera van Tim Hofman in het programma BOOS naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij het cryptoproject Xpose Protocol. Een project (zoals zo velen) waar een enorme hype omheen werd gecreëerd, waardoor de waarde van de munt flink steeg (to the moooon....and back), maar vervolgens gedumpt werd. Naar alle waarschijnlijk werden slechts enkelen hier beter van en we kunnen wel raden wie. De gewone investeerders die hoopten op een mooi rendement bleven achter met een mooie, digitale wallet die niets meer waard was.

Niets nieuws onder de crypto-zon natuurlijk, want dat soort dingen gebeurt al jaren. Alleen was het verschil dat dit project flink werd gepromoot door allerlei bekende figuren met veel bereik: Rapper Boef, Marc Overmars, Vasco Rouw en Ralph de Geus, mede-eigenaar van het internationale modemerk Balr en van het socialemediaplatform 433, hebben aan deze hype bijgedragen, waardoor duizenden jongeren hier hun geld instaken. Dat bleek uiteindelijk leergeld te zijn.

Toen Vasco Rouw vervolgens in het programma "Waar doen ze het van" van de EO opdook, waren veel mensen verbaasd. Hoe konden ze nou in hemelsnaam zo'n oplichter aan het programma mee laten doen? Enfin, het is nog steeds niet helemaal duidelijk of hij hier écht iets me te maken had, maar helemaal lekker komt het natuurlijk niet over. Net als zijn optreden in het programma overigens, want sommige opmerkingen veroorzaakten nogal wat jeuk hier. Gelukkig hadden we nog een potje Vascoline staan. Tijd voor een kleine compilatie, dus oordeel zelf.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

👉 Handig: volg ons ook op WhatsApp Channels
Meer over
Delen

Reacties

Reacties