“Beveiliger Tweede Kamer” doet bizarre onthullingen op Radio 538 over niet naleven coronamaatregelen Nieuws
Auteur
14/01/2022 10:45

“Beveiliger Tweede Kamer” doet bizarre onthullingen op Radio 538 over niet naleven coronamaatregelen


Oké, bijzonder momentje op de radio vanmorgen, want op Radio 538 was ene Koen aan de telefoon. Hij zou werken als beveiliger van de Tweede Kamer en deed daar een aantal onthullingen. Zo zou zich in het gebouw niemand aan de maatregelen houden, zat iedereen rustig bij elkaar aan tafel te eten in het bedrijfsrestaurant, zouden mondkapjes alleen voor de sier en voor de persconferenties zijn en worden er ook regelmatig borrels gehouden.

Echter houden we nog wel effe een flinke slag om de arm, want waarom zou iemand op deze manier op de radio gaan, met naam en al, en zijn baan op het spel zetten? Zou het hier niet gaan om iemand die het gewoon leuk vindt om wat argwaan te kweken en nog meer verdeling te zaaien? De DJ's gaan er in elk geval lekker in mee, oordeel vooral zelf, en laat effe weten wat je denkt in onderstaande poll!

Poll

Poll

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties