BIOS uitlezen...
Kunstschaatsster Jada Kai maakte een carrièreswitch en werd actrice in 'natuurfilms' Hot shots
Auteur
02/10/2021 12:00

Kunstschaatsster Jada Kai maakte een carrièreswitch en werd actrice in 'natuurfilms'


Ach kom, laten we nog eens een fijne dame aan jullie voorstellen. Dit is namelijk Melissa Bulanhagui, maar wellicht is ze beter bekend als Jada Kai. Google maar effe niet op je werk. Melissa bleek een waar natuurtalent op het gebied van kunstschaatsen, won talloze wedstrijden en kwam zelfs in het Amerikaanse nationale team terecht.

Ze zou zelfs meedoen aan de Olympische Spelen in Sochi, maar dat liep helaas even anders. Ze werd vervangen door een andere atlete. Ze ging toen als trainster aan de slag, maar op de een of andere manier kwam ze uiteindelijk in de volwassen filmwereld terecht. Gebeurt ons nou nooit.

Ik keek sowieso altijd al behoorlijk veel porno. Toen ik op een dag wou masturberen en op zoek was naar pikante beelden, kwam ik voorbij een advertentie voor webcamming. Ik keek hierna enkele documentaires hierover en besloot om het zelf te proberen. Toen ik op mijn eerste dag al 200 dollar verdiende, keek ik niet meer terug en ik ben nu gelukkig met mijn nieuwe carrière.

Oftewel, OnlyFans aangemaakt en doekoes harken maar! Schijnt haar goed af te gaan overigens, dus laten we eens kijken wat voor vlees we in de kuip hebben!

Trending vandaag

Trending vandaag

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties