FHM deed een waanzinnige fotoshoot met opkomend model Delfine Stal Hot shots FHM / Russell Pearson
Auteur
06/01 09:00

FHM deed een waanzinnige fotoshoot met opkomend model Delfine Stal


Dit was pas haar tweede klus als model!

Als je veel tijd op social media doorbrengt dan zou het kunnen dat je de naam Delfine Stal al vaker voorbij hebt zien komen, want deze 19-jarige schone timmert daar behoorlijk leuk aan de weg. Op Instagram heeft ze 168.000 volgers en op TikTok gaat het met ruim 243.000 followers nog een stukje harder. Geen wonder dus dat FHM bij haar aan de bel trok voor een fotoshoot!

Ze groeide op in het Spaanse Mallorca, woont nu in Nederland en heeft onlangs besloten voor een paar maanden naar Amerika te gaan om te zien "wat daaruit kan komen". Die beslissing nam ze overigens in 20 seconden, want dankzij haar ADHD kan ze nogal impulsief zijn. Verder houdt ze van een lekkere entrecôte, zijn Gossip Girl en Breaking Bad haar favoriete series, is een dolfijn haar lievelingsdier en rijdt ze het liefst in een volledig zwarte Audi RS7.

Uiteraard hebben we een aantal van de foto's uit de FHM-reportage voor je klaarstaan, en mocht je meer willen zien dan kun je hier klikken om de volledige fotoshoot te bekijken. Extra bijzonder: dit was slechts haar tweede shoot als model, maar daar zie je niks van!

FHM / Russell Pearson
FHM / Russell Pearson
FHM / Russell Pearson
FHM / Russell Pearson

/ / Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties