Is de internationale carrière van Cristiano Ronaldo voorbij na dit beroerde EK? Sport BSR Agency
Auteur
06/07 12:25

Is de internationale carrière van Cristiano Ronaldo voorbij na dit beroerde EK?


Het was zijn slechtste EK ooit

Voor het eerst in zijn loopbaan ligt Cristiano Ronaldo uit een eindtoernooi zonder daar gescoord te hebben. De inmiddels 39-jarige vedette van Portugal liep daardoor het record van oudste doelpuntenmaker op een EK mis. De vraag is of het zijn laatste optreden was als international.

Ronaldo onder vuur

Hij ligt behoorlijk onder vuur na zijn teleurstellende prestaties in de EK-wedstrijd tussen Portugal en Frankrijk. Analisten en fans bekritiseren zijn onzichtbaarheid op het veld en zijn lage impact tijdens het toernooi. Er wordt gesuggereerd dat de tijd van Ronaldo als topvoetballer voorbij is, gezien zijn leeftijd en de recente negatieve statistieken. Zijn prestaties roepen vragen op over zijn toekomst bij de nationale ploeg en velen speculeren dat dit het einde van zijn internationale carrière is.

Oliveira, een vrouwelijke analist van CNN Portugal, liep eerder deze week al leeg over hem.

Ik heb een vraag over Cristiano Ronaldo. Dit gaat de ongebruikelijke kant op, maar is er iemand die eraan twijfelt dat Ronaldo vandaag de dag alleen maar een basisplaats in de nationale ploeg krijgt vanwege alles wat hij heeft bereikt? En niet vanwege de speler die hij tegenwoordig is?

Negatieve reacties op social media

Op social media ging het natuurlijk ook los. Mensen vonden dat 'ie niets toevoegde, gewisseld moest worden en lekker met pensioen moest gaan.

Een van de beste voetballers ter wereld

Cristiano Ronaldo wordt vaak gezien als een van de beste voetballers ter wereld, en dat is niet voor niets. Hij heeft voor topclubs zoals Manchester United, Real Madrid, Juventus en nu Al-Nassr gespeeld, en natuurlijk in het Portugese nationale team. 

Wat hem zo bijzonder maakt, is zijn combinatie van snelheid, kracht en techniek. Met vijf Ballon d'Or-titels op zijn naam en als topscorer aller tijden in de UEFA Champions League, kun je zijn talent niet ontkennen. Maar het is niet alleen zijn talent dat hem zo ver heeft gebracht; zijn onvoorstelbare toewijding aan training en zelfverbetering zijn minstens zo belangrijk. 

Enorm vermogen

Daarnaast heeft Ronaldo een enorm vermogen opgebouwd, met een geschatte waarde van rond de 500 miljoen dollar. Dit indrukwekkende bedrag komt niet alleen uit zijn salarissen bij topclubs, maar ook uit talloze lucratieve sponsordeals met merken zoals Nike en Clear Shampoo, evenals CR7, zijn eigen merk van kleding, schoenen en parfum. Bovendien heeft Ronaldo handige investeringen gedaan in onder andere hotels en de fitnessindustrie. Dit maakt hem tot een van de rijkste en meest invloedrijke atleten ter wereld.

Einde tijdperk

De 41-jarige Pepe samen met Ronaldo

/ / Poll

/ / Ook interessant

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties