Delen is lief

Email

Geen mondkapje op? Dat kost je vanaf 1 december 95 eurootjes!

Over mondkapjes is al zo achterlijk veel gezegd, we worden er een beetje moe van. Annie zweert erbij, Henk vindt na het lezen van 2 artikelen op Feesboek dat je daar ziek van wordt, Truus vindt het een kleine moeite en #Karen weigert die krengen op te zetten (ik laat me niet muilkorreve): zoveel mensen, zoveel meningen.

Toch kun je er maar beter alvast aan wennen, want vanaf 1 december is de planning dat die dingen in de publieke binnenruimte verplicht worden. Sterker nog, draag je geen mondkapje waar dat wél de bedoeling is? Hatseflats, 95 eurootjes aftikken graag. Waarom 95 euro? Zodat de boete onder de €100,- blijft en je dus geen strafblad krijgt. Meer info over deze nieuwe regels check je hier.

Bestel er dus gauw nog maar een paar... Hier bijvoorbeeld.

In Amsterdam was dat idee er al een tijdje

Veel besproken

Topreactie (+)

TU delft heeft 't onderzocht en wat blijkt ,het helpt wat tegen hoesten en niezen maar NIET tegen gewoon ademen,sterker nog je kan beter niet in de buurt staan van iemand die zo'n ding op heeft. Lekker cashen door het regime ,wat is het volgende een soort gele corona sticker op ieders kleding die niet zo'n ding op heeft !! https://www.bnnvara.nl/kassa/artikelen/veel-mondkapjes-voor-consumenten-houden-virusdeeltjes-niet-tegen

Reacties ()

App, app, app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail