Deze gerenoveerde villa in Oud-Zuid is alleen iets voor die rijke tatta's Lifestyle
Auteur
05/08/2020 12:02

Deze gerenoveerde villa in Oud-Zuid is alleen iets voor die rijke tatta's


Een huis kopen was nog nooit zo moeilijk want die prijzen blijven (bijna overal) maar stijgen. Wij zijn de beroerdsten niet en scrollen daarom wekelijks door Funda om te kijken of we misschien nog een 'buitenkansje' tegenkomen.

Het pareltje van deze week is de op topniveau gerenoveerde villa aan de Sophialaan in Oud-Zuid. De villa is voorzien van allerlei luxe en ligt in een rustige en groene woonomgeving, recht tegenover de meest zuidelijke vijver van het Vondelpark. Prima uitzicht kunnen we je vertellen.

Laten we eens een kijkje nemen:

✅ Wij noteren een keurige 428 m² aan woonoppervlak
✅ Een perceel van 194 m²
✅ 10 kamers voor al je side-chicks
✅ 5 badkamers omdat iedereen wel eens heel vies is
✅ 5 woonlagen en een kelder mocht je iets te verbergen hebben 

Verder is er nog een lift, zes balkons, onder architectuur aangelegde achtertuin op het zuiden van ca. 90m² met zij-ingang, wellness met inpandig binnenzwembad en een sauna. Dus je komt niks te kort.

Wat het moet kosten? Een lousy €6.900.000! Dus ben je stinkend rijk en heb je interesse of wil je gewoon wat meer foto's bekijken? Klik dan hier!

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair