BIOS uitlezen...
Vrouw (wit) die andere vrouw (zwart) met wapen bedreigde kan 4 jaar in de bak belanden Nieuws
Auteur
03/07/2020 21:23

Vrouw (wit) die andere vrouw (zwart) met wapen bedreigde kan 4 jaar in de bak belanden


Eigenlijk maakt het niet uit welke kleur ze hebben, maar in deze tijd doet het er blijkbaar ineens toe, dus noemen we het maar even. Enfin, een aantal dagen geleden ging deze pittige Karen (met wapen, echte naam Jillian Wuestenberg) viraal, omdat ze een andere vrouw bedreigde met een wapen. De reden: ze hadden kort hiervoor een kleine aanvaring bij een restaurant. Dat escaleerde uit de klauwen op de parkeerplaats waardoor Takelia Hill (de andere vrouw) besloot de auto van Jillian Wuestenberg aan te tikken, waarna het wapen werd getrokken.

Ondanks dat ze het wapen rechtmatig in bezit had, is het volgens de lokale sheriff toch ernstig genoeg om ze te vervolgen en loopt ze kans om 4 jaar achter de tralies te belanden. Wel samen met haar man, want die wordt mede verantwoordelijk gehouden en is inmiddels ook zijn baan kwijt. Volgende keer misschien toch maar gewoon even uitpraten jongens? Zucht...

Check de video hieronder.

Deze dingen wil je niet missen

Deze dingen wil je niet missen

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties