Oochoo sketches aflevering #1: De zaag Fun
Auteur
30/06/2020 13:15

Oochoo sketches aflevering #1: De zaag


Er wordt tegenwoordig zoveel content gemaakt dat je door de bomen het bos niet niet meer ziet. Op YouTube wordt iedere minuut ruim 500 uur aan videomateriaal ingestuurd. Een groot gedeelte daarvan is natuurlijk ronduit bagger. Vloggende knuppels die gestopt zijn met hun LBO-zwakstroom opleiding en hun volgers laten meegenieten van dingen die zo pathetisch zijn dat je hersencellen er acuut van leeglopen. Patserige boys die hun dure auto's, bootjes en gebleekte voortanden showen om de wereld te laten zien hoe succesvol ze zijn. Fanatieke vrouwen die dagelijks bezig zijn met het promoten van biologische, linksgedraaide en glutenvrije smoothies die zogenaamd goed voor je zijn. Om.te.kotsen.dus.

Enfin, tussen al die rotzooi is het dus lastig om nog wat leuks te spotten. Maar het kan nog; de heren van Oochoo komen namelijk met een serie sketches in de categorie zwarte humor. Zwart ja! Mogen we dat nog wel zo noemen? We hopen van wel en anders zullen we het wel horen van Sunny toch?

Vanaf nu zullen we wekelijks een aflevering plaatsen, exclusief te zien bij ons en in het chips, nootjes en bier-café bij onze roze vrinden. Tijd voor aflevering 1: de zaag!

Poll

Poll

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties