Dave Roelvink rijdt de Lamborghini van MoBicep volledig aan gort Nieuws
Auteur
16/06/2020 10:30

Dave Roelvink rijdt de Lamborghini van MoBicep volledig aan gort


Dave Roelvink lijkt nog niet echt klaar te zijn voor een echte supercar, want vannacht reed hij de Lamborghini van mattie MoBicep (oftewel Mohamed Lemhadi) volledig aan gort.

Ik rij met die auto bij een stoplicht weg en die achterkant… Door de kracht van die auto. Ik reed misschien over een trambaan of iets, ik weet het niet, maar die achterkant begint te slingeren. En ik ben die auto niet helemaal gewend toch. Die kracht van die auto. Ik probeerde terug te sturen, maar voor ik het wist… Het ging zo snel, gap. Ik zat op een paal. Airbags eruit, alles vloog alle kanten op gap. Rook eruit, lijp. (Bron: mediacourant.nl)

Beelden van de aftermath

Geschoten met 0.001 megakartoffel helaas...

Geenstijl meldde al dat de buren er niet al te rouwig om zullen zijn:

Breda danst opgelucht op de puinhopen van de Italiaanse wegraket, want iedereen had last van Lambo Mo en z’n knetterende capriolen. Ik zag hem gisterenmiddag de hele tijd keihard rijden over Nassaukade/Stadhouderskade. De knalpijp maakte zoveel lawaai dat de auto-alarmen afgingen en toen slipte hij al een paar keer, scheerde rakelings langs een bus. Door alert reageren van de buschauffeur geen aanrijding. Mafketel.

Hij zegt zelf niet gedronken te hebben, maar we gokken dat hij zich nog wel even mag komen verantwoorden. In 2018 was hij namelijk al een half jaar zijn rijbewijs kwijt na een bezopen dollemansrit, en ook dit keer lijkt hij zich niet echt gedragen te hebben...

Dave Roelvink vertelt zijn kant van het verhaal

Het eindresultaat

Embed kon niet worden weergegeven. Kan zijn dat embedoptie is uitgeschakeld voor deze post, of dat Mark Z. aan een knop heeft gedraaid. Ons niet bellen.

Veel besproken

Veel besproken

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties