Dikke ophef rondom YouTuber Myka Stauffer die geadopteerde zoon weer teruggeeft aan adoptiebureau Lifestyle
Auteur
29/05/2020 15:31

Dikke ophef rondom YouTuber Myka Stauffer die geadopteerde zoon weer teruggeeft aan adoptiebureau


Drie jaar geleden adopteerde YouTubester Myka Stauffer een zoon. Uiteraard, want views, werden al haar volgers bij dat hele proces betrokken en werd werkelijk van álles een video gemaakt. Nouja, tot zover niets bijzonders want dat zie je wel vaker.

Het was al bekend dat het ventje een hersenbeschadiging had, maar 'because God softened out hearts' gingen ze toch met de adoptie door. Al snel werden inzamelingsacties (door Myka zelf) in het leven geroepen om de 'special needs' van het ventje te kunnen bekostigen. Je zou zeggen dat je met 713k volgers wel een paar centen binnenharkt, maar dat terzijde.

Nu blijkt dat het allemaal toch wat te ingewikkeld en lastig en moeilijk is, dat het jochie meer zorg nodig heeft dan ze in hadden geschat en dus hebben ze de koter weer teruggebracht, waarna hij is ondergebracht bij een gezin 'waar hij beter past'. Blijkbaar hadden ze het bonnetje nog bewaard. Dikke ophef natuurlijk, want eerder werd ze er al van beschuldigd haar kind vast te hebben geplakt met ducttape. Mensen vinden dat ze haar zoontje als huisdier heeft behandeld. Nog mazzel dat ze zelf geen kind heeft gekregen, want tsjah, bij wie moet je die dan inruilen als het even moeilijk wordt?

Zeg het maar. Goede beslissing en het beste voor het kind, of totaal kansloos en compleet ongeschikt als moeder?

/ / Poll

/ / Uitgelichte artikelen

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties