Delen is lief

Email

Dikke ophef rondom YouTuber Myka Stauffer die geadopteerde zoon weer teruggeeft aan adoptiebureau

Drie jaar geleden adopteerde YouTubester Myka Stauffer een zoon. Uiteraard, want views, werden al haar volgers bij dat hele proces betrokken en werd werkelijk van álles een video gemaakt. Nouja, tot zover niets bijzonders want dat zie je wel vaker.

Het was al bekend dat het ventje een hersenbeschadiging had, maar 'because God softened out hearts' gingen ze toch met de adoptie door. Al snel werden inzamelingsacties (door Myka zelf) in het leven geroepen om de 'special needs' van het ventje te kunnen bekostigen. Je zou zeggen dat je met 713k volgers wel een paar centen binnenharkt, maar dat terzijde.

Nu blijkt dat het allemaal toch wat te ingewikkeld en lastig en moeilijk is, dat het jochie meer zorg nodig heeft dan ze in hadden geschat en dus hebben ze de koter weer teruggebracht, waarna hij is ondergebracht bij een gezin 'waar hij beter past'. Blijkbaar hadden ze het bonnetje nog bewaard. Dikke ophef natuurlijk, want eerder werd ze er al van beschuldigd haar kind vast te hebben geplakt met ducttape. Mensen vinden dat ze haar zoontje als huisdier heeft behandeld. Nog mazzel dat ze zelf geen kind heeft gekregen, want tsjah, bij wie moet je die dan inruilen als het even moeilijk wordt?

Zeg het maar. Goede beslissing en het beste voor het kind, of totaal kansloos en compleet ongeschikt als moeder?

Poll

Check dit dan

Topreactie (+)

Die kraak in haar stem, vreselijk. Dit zijn afschuwelijke mensen, volstrekte egocentrische hufters die er in getraind zijn zielig te doen terwijl ze geen enkel verantwoordelijkheidsbesef hebben. Andere mensen kunnen beter voor het ventje zorgen, waarom dan wel? Waarom zij niet? Omdat ze er verder niets voor over hebben, daarom. Kutlui.

Reacties ()

Gratis app!

Pssssst. We hebben ook een app voor Android en iOS, inclusief handige notificaties en minder reclame! Superhandig dus.

Downloaden:

Alleen voor leden

Dit artikel is alleen voor gebruikers met een account. Een account is gratis en heeft nog meer voordelen:

Reageren op posts & afbeeldingen
Stemmen op posts en afbeeldingen
Handige timeline zoals bij Facebook
Autoplay functie op timeline
Dag/nacht modus
Een profielfoto en nickname bij reacties
Wekelijks de best bekeken posts in je mail