BIOS uitlezen...
Skoften crowdfund-tip: help Jayme overleven en doneer voor zijn strijd tegen SMA Random
Auteur
23/05/2020 10:45

Skoften crowdfund-tip: help Jayme overleven en doneer voor zijn strijd tegen SMA


Even een serieuze zaak tussen alle viral chaos door. Dit is Jayme, wordt morgen 1 jaar oud. Hij heeft een ernstige spierziekte, SMA type 1, waardoor hij nauwelijks kan bewegen, zitten, of zelfs zijn eigen hoofdje recht houden. Overlevingskans is nihil, de meeste kinderen met deze ziekte worden niet ouder dan 2. Dat de tijd dringt is dus een enorm understatement!

Nu is de ziekte al vrij bizar, maar het is eigenlijk nog idioter dat er "gewoon" een medicijn voor is, namelijk zolgensma. Het probleem alleen: het kost 1,9 miljoen en wordt niet vergoed in Nederland, alleen in Amerika. En dat terwijl een Achmea in 2018 een kleine € 130.000.000 winst boekte en CZ maar liefst € 140.000.000 extra euro's op hun rekening bij kon schrijven. Maar ja, de aandeelhouders en CEO's moeten natuurlijk eerst betaald worden hè, zo werkt dat in Nederland.

Er is gelukkig al een flinke campagne gestart om het geld bij elkaar te krijgen. Via de website Team Jayme kan je doneren en in korte tijd staat de teller al op een miljoen. Ook is er gelukkig veel aandacht voor op social media. Maar, er moet nog ruim 8 ton worden opgehaald... Dus daar dragen we graag een steentje aan bij. Uiterard hebben we zelf ook een bijdrage geleverd, maar doen we bij dezen ook het verzoek aan jullie om een bedrage te leveren. Dan maar een paar biertjes minder vanavond! Prio's mensen, prio's...

Doneren doe je hierr.

Donatie Team Skoften

Klik hier om te doneren.

Check dit ook even

Check dit ook even

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties