Even voorstellen: mijn naam is Benny a.k.a. ZVMM, de meest epische big spender ever ooit Lifestyle
Auteur
18/05/2020 11:17

Even voorstellen: mijn naam is Benny a.k.a. ZVMM, de meest epische big spender ever ooit


Money, wie is er niet dol op? Ik wel! En ik heb er gelukkig ook genoeg van, dat scheelt weer. Niet voor niets noemen ze me dan ook de Zooo Veel Money Man hè. Ik geef het dan ook het zoveel mogelijk uit. Want geld moet rollen, maar wel de juiste kant op. Je hebt er tenslotte niets aan als het ergens in een oude sok onder je bed ligt.

Het vereist echter wel de nodige training. Het lijkt simpel, maar geld uitgeven is een gave en die heeft niet iedereen. Daarom kom ik de komende tijd een handje helpen om jullie te laten zien hoe je je geld lekker kan spenden en rijkdom niet hoeft te verspillen. Tips en tricks om die goedgevulde zakken met geld zo creatief mogelijk uit te geven, maar wel zodat je er ook écht wat aan hebt. Denk groter, denk anders! Koop bijvoorbeeld een mooi huis voor je schoonmoeder in Siberië, omdat je zo van haar houdt. Of koop een compleet casino, zodat je altijd wint, zélfs als je verliest.

Goed, spenden als een pro dus. Mijn nieuwe boek zal je daar bij gaan helpen. Staat vol met wijsheden die ik graag met jullie deel. Is nu al een best-seller, want ik heb er zelf ook 50.000 gekocht uiteraard. Binnenkort gratis te downloaden!

Alvast een eerste tip!

Check dit ook even

Check dit ook even

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen