De eerste trailer van 'Capone' waarin Tom Hardy de legendarische gangster vertolkt Films & Series
Auteur
17/04/2020 16:31

De eerste trailer van 'Capone' waarin Tom Hardy de legendarische gangster vertolkt


Al Capone is misschien wel de meest beruchte gangster ooit. Hij werd in 1932 opgepakt en zat tien jaar in de gevangenis. De film Capone (die eerder de titel Fonzo had) gaat over de laatste jaren van de beruchte gangster nadat hij uit de federale gevangenis wordt ontslagen en langzaam gek wordt door neurosyfilis.

Vanaf 12 mei zal Capone on demand beschikbaar zijn aangezien alle bioscopen dicht zijn vanwege het coronavirus, maar op welke platform is nog niet bekend.

Officiële synopsis

Ooit was hij een genadeloze zakenman en dranksmokkelaar die over Chicago heerste met ijzeren vuist, Alfonse Capone was de meest beruchte en gevreesde gangster uit de Verenigde Staten. Op 47-jarige leeftijd, na bijna tien jaar in de gevangenis gezeten te hebben, kampt Alfonse zijn brein met dementie en zijn verleden wordt zijn heden. Vreselijke herinneringen over zijn gewelddadige en brutale afkomst wordt in zijn huidige leven verwikkeld. Terwijl hij zijn laatste jaar doorbrengt omringt door zijn familie, ligt de FBI op de loer, de geplaagde patriarch heeft het moeilijk met het herinneren van de locatie op zijn grond, waar hij miljoenen dollars verstopte.

🎞 Info voor filmfreaks

Regie: Josh Trank
Hoofdrollen: Tom Hardy, Linda Cardellini en Noel Fisher
Schrijver: Josh Trank
Genre: Biografie / Misdaad
Releasedatum: 12 mei 2020

Check dit ook even

Check dit ook even

ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis Android app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
ℹ️ Psssst. We hebben ook een gratis iOS app met notificaties en minder reclame. Download hem hier!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties