BIOS uitlezen...
#rumag trending op Twitter: mensen massaal in de aanval en CEO beschuldigt  Lubach van karaktermoord Algemeen
Auteur
30/03/2020 19:50

#rumag trending op Twitter: mensen massaal in de aanval en CEO beschuldigt Lubach van karaktermoord


Een lekker begin van de week zullen ze bij Rumag niet gehad hebben. De aandacht die Arjen Lubach in zijn uitzending gister aan Rumag gaf heeft behoorlijk wat reacties losgemaakt. Logisch ook, want 1.7 miljoen mensen hebben de uitzending gezien. Op Twitter was #rumag het grootste gedeelte van de dag Trending en reageerden veel mensen op de situatie.

Rumag heeft vanmiddag met een statement op de uitzending gereageerd, waarin ze aangaven van de inhoud geschrokken te zijn en zich er totaal niet in herkenden. Rumag-baasThijs van der Heide vindt zelfs dat er karaktermoord op hen is gepleegd.

Statement Rumag

Hier kwam vervolgens weer een reactie van Zondag met Lubach op:

Stormvloed aan reacties

Uiteraard komen er veel dingen naar boven via Twitter waardoor het er niet veel beter voor ze uitziet, maar zijn er helaas ook weer veel mensen die als tokkie's reageren en hun frustraties uiten. 

Ook dook er een oude quote op van één van de oprichters, Danny Membre. Hij vergeleek Rumag blijkbaar ooit met een toprestaurant en vertelde dat er  een team van 100 bloggers was dat gratis teksten aanleverde. 

Trollen aan het werk om Rumag te verdedigen?

Tsja, misschien ook wel een hoax, wie zal het zeggen.

#geintje natuurlijk

Rumag stopt met verkopen corona-collectie

Ondanks dat ze zich totaal niet herkenden in alle berichtgeving en naar eigen zeggen enkel goede intenties hadden, hebben ze vandaag toch besloten hun corona-collectie offline te halen. 

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!

Reacties

Reacties

Personen