Goed nieuws: het is vandaag Steak & BJ-day Random
Auteur
14/03/2020 18:12

Goed nieuws: het is vandaag Steak & BJ-day


Naast al het negatieve nieuws over de gevolgen van het Coranavirus is er ook goed nieuws te melden vandaag. Heel goed nieuws zelfs. Tenminste, voor de mannen onder ons dan. Het is namelijk Steak & BJ-day en we hoeven je hopelijk niet uit te leggen waar die "BJ" voor staat.

Wat misschien niet iedereen weet is waarom deze dag tot leven is geroepen. Het is namelijk een reactie op Valentijnsdag, waarbij de meeste mannen in actie komen voor het andere geslacht. Kost ons bloemen, chocolade, lekkere geurtjes, etentjes, etc. Allemaal heel romantisch en zo, maar dat doe we natuurlijk niet zonder reden; daar willen we ook wat voor terug verdomme! Daarom dus, steak & BJ-day. Eerst lekker de keuken in, een mooi biefstukje bakken en als toetje mogen ze even een tijdje op de fluit spelen. Mooie deal toch? Vinden wij wel.

Enfin, aangezien niet iedere vrouw weet hoe ze een lekker biefstukje moet bakken, hebben we een handige video waarin ze je uitleggen hoe je op 43 manieren een stukkie vlees kan bakken. Vet handig.

Het toetje

Goed, nu we dat gedeelte hebben gehad komen we bij het belangrijkste onderdeel: het toetje. Sommige vrouwen hebben echt geen idee en gaan tekeer alsof ze op een calippo aan het zuigen zijn, dus hebben we een paar handige tips. Uitgelegd door een vrouw, dus alles is waar. Kijk, luister en leer! 

Succes vanavond!

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties