Assens jochie in elkaar geslagen, moeder zet video online in de hoop dader op te speuren Knokken
Auteur
04/02/2020 10:11

Assens jochie in elkaar geslagen, moeder zet video online in de hoop dader op te speuren


Bloedkookvideootje uit Assen, waarin ene Gianni een ventje in elkaar slaat. De beelden kwamen echter in het bezit van de moeder van het slachtoffer, en zij zette deze direct online in de hoop het pestventje en zijn ouders op te speuren. Ook hoopt zij natuurlijk Gianni in de hele omgeving heel beroemd te maken. We weten natuurlijk niet wat hieraan vooraf is gegaan, maar oordeel zelf.

Dit is assen Gianni die mijn zoon in elkaar slaat. Mijn zoon kent die hele jongen niet eens, maar ik zal Gianni beroemt maken. Graag delen want ik ben opzoek naar zijn ouders, om te kunnen laten zien wat hun lieve zoontje uitvreet. Wat een achterlijke idioten filmen en niks doen! Zielige verveelde jongeren, ben pissig jullie kunnen het krijgen! Aangifte komt eraan!! Maar wat wij als ouders moeten doen is buurtwacht in de wijken opzetten! Misschien kunnen we dit samen oplossen om onze jongeren wat manieren bij te brengen!!!

Mocht er iemand meer weten, de politie in Assen (en moederlief) is je dankbaar.

UPDATE:
Een 14-jarige jongen uit Assen is vandaag aangehouden omdat hij een leeftijdsgenoot heeft mishandeld. De mishandeling werd gefilmd en duizenden keren gedeeld op Facebook.

Poll

Poll

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair