De eerste trailer van Fast & Furious 9 belooft weer een hoop spektakel Films & Series
Auteur
01/02/2020 13:22

De eerste trailer van Fast & Furious 9 belooft weer een hoop spektakel


De eerste trailer van Fast & Furious 9 is gelanceerd tijdens een spectaculair evenement in Miami in aanwezigheid van de hele cast. In deel 9 draait het voornamelijk om Dominic Toretto (Vin Diesel) die het moet opnemen tegen zijn eigen broer (John Cena). Naast de vaste bezetting zien we nog een aantal opvallende namen als Helen Mirren, Charlize Theron en Cardi B.

We moeten helaas nog even wachten, want hij is vanaf 21 mei in de bioscoop te zien.

Officiële Synopsis

Dominic Toretto leidt een rustig leven met Letty en zijn zoon Brian, maar ze weten dat het gevaar altijd op de loer ligt. Deze keer zal die dreiging Dom dwingen de zonden uit zijn verleden te confronteren als hij degenen die hij het meest liefheeft moet redden. Zijn crew komt samen om een wereldschokkend complot te stoppen dat geleid wordt door de meest bekwame moordenaar en de beste rijder die ze ooit zijn tegengekomen: een man die toevallig ook Dom's broer, Jacob, is.

🎞 Info voor filmfreaks

Geregisseerd door: Justin Lin
Cast: Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, and Charlize Theron
Screenplay door: Gary Scott Thompson

Poll

Poll

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties