Hawk Tuah-girl vertelt waarom ze Playboy's aanbod weigerde na haar wereldwijde doorbraak Virals IG/hay_welch
Auteur
09/07 08:37

Hawk Tuah-girl vertelt waarom ze Playboy's aanbod weigerde na haar wereldwijde doorbraak


Nieuwe onthullingen in een Q&A

Hailey Welch, beter bekend als de Hawk Tuah-girl, ging viraal op TikTok na haar bijzondere antwoord op de vraag: "Wat maakt een man gek in bed?". Na alle memes en de geruchten over het starten van een OnlyFans-account, weten we inmiddels dat we gewoon op that thang moeten spitten.

Al deze bekendheid heeft blijkbaar ook de aandacht van de Playboy getrokken en in een nieuwe Q&A die ze op haar Instagram-account heeft geplaatst, vertelt ze over haar veronderstelde baan als lerares en ook of ze door de Playboy is benaderd.

They reached out to my friend Chelsea wanting to include us in some of their stuff

IG/hay_welch

Het verhaal van Haliey Welch

Haliey Welch uit Nashville heeft onlangs op Instagram in een Q&A gesproken over haar plotselinge bekendheid en enkele geruchten uit de wereld geholpen. Ze vertelde dat ze geen schoollerares is, maar eerder in een fabriek werkte. Ze zei ook dat ze haar baan vrijwillig opzegde om te reizen en dat ze geen plannen heeft om een OnlyFans-account te beginnen.

Over Playboy bevestigde Welch dat ze inderdaad een aanbod kregen via een vriend, maar dat ze dit hebben afgewezen. Ze sprak ook over haar ervaring met countryzanger Zach Bryan, waarbij ze samen het nummer 'Revival' zong, maar ontkende dat ze ooit bij een concert van Luke Bryan was waar bh's werden gegooid.

IG/hay_welch

/ / Nog meer interessants

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties