Buitenlandse pers vergelijkt Depay met Ronaldo: "vloek voor z'n eigen team" Sport BSR Agency
Auteur
07/07 11:00

Buitenlandse pers vergelijkt Depay met Ronaldo: "vloek voor z'n eigen team"


"De hand boven het hoofd gehouden door de bondscoach"

Miljoenen mensen zaten gisteravond op het puntje van hun stoel en zagen het Nederlands elftal zichzelf terugknokken van een 0-1 achterstand en een hele beroerde eerste helft, om uiteindelijk te winnen met 2-1. Er wordt inmiddels volop over geschreven en één conclusie in het bijzonder valt op; de vergelijking van Depay met Ronaldo.

Vergeleken worden met Ronaldo was de afgelopen jaren een ultiem compliment, maar op dit EK zeker niet. De aanvaller van Portugal kwam vooral negatief in het nieuws. Bij de Belgische krant Het Laatste Nieuws zagen ze dat veel Oranje-internationals het moeilijk hadden tegen de fanatieke Turken:

Nederland werd vooral afgetroefd op intensiteit en inzet. Xavi Simons slaagt er bij Oranje maar niet in om het juk van zich af te gooien. Cody Gakpo was een helft lang vermist en Memphis voetbalde als de Nederlandse Cristiano Ronaldo, eerder een vloek voor z’n eigen team dan een zegen. De hand boven het hoofd gehouden door de bondscoach.

BSR Agency

Sinds 20 jaar weer in halve finale

We moesten er even op wachten, maar na 20 jaar staat het Nederlands elftal dus weer in een halve finale van het EK. De laatste keer was in 2004 tegen Portugal, waar ze 2-1 van verloren. 

In de kleedkamer zat de sfeer er in ieder geval goed in. We zijn er weer bij en dat is prima 🎵🎵

/ / Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

/ / Reacties