Islamitische extremisten roepen op géén Nederlandse vlag te hijsen als je geslaagd bent Nieuws
Auteur
15/06 16:33

Islamitische extremisten roepen op géén Nederlandse vlag te hijsen als je geslaagd bent


Hiermee zou je de "ongelovigen imiteren"

Het is al tientallen jaren een traditie: je schooltas aan een vlag ophangen als je geslaagd bent. Trots op je prestaties en trots op het land waar je dit hebt gerealiseerd. Niets mis mee zou je zeggen. Nou, wel als het aan de extremistische platform "Moslims in Dialoog" ligt.

Verheerlijking van levenswijze

Wie een vlag hijst om te vieren dat zoon of dochter is geslaagd, eert ook de waarden die de vlag vertegenwoordigt, aldus het platform. 

Wanneer een Moslim de gedragingen en gebruiken van de ongelovigen begint over te nemen, bestaat het gevaar dat hij of zij geleidelijk hun levenswijze gaat bewonderen en verheerlijken. Dit kan er weer toe leiden dat de Moslim langzaam afdrijft van de Waarheid, net zoals degenen die ze imiteren al zijn afgedwaald. Het hijsen van de vlag tijdens vreugdevolle gelegenheden bijvoorbeeld, gaat verder dan een simpel gebaar. Het betekent het eren en verheerlijken van de waarden die de vlag vertegenwoordigt. In Nederland zijn dat waarden die staan voor Kufr, Shirk en vele andere zaken die in strijd zijn met de Islām.

Maar buurvrouw, wat doet u nu!?!!

Antisemitisme

Mona Keizer werd onlangs aangeklaagd om haar uitspraak dat "antisemitisme bijna onderdeel zou zijn van de islamitische cultuur". Nu zal dat voor de meeste moslims vast niet gelden, maar in de extremere hoek lijkt hier wel degelijk sprake van te zijn. We hoeven namelijk niet niet lang te scrollen op de pagina van "Moslims in Dialoog", om een video te vinden waarop te zien is hoe straathonden een joodse man achterna zitten. De video heeft de omschrijving: "Zelfs de straathonden moeten ze niet". 

/ / Trending vandaag

📷 Nog niet uitgescrold? Bekijk onze oneindige picdump of gifdump!
Meer over
Delen

/ / Reacties