Aangifte tegen Mona Keijzer vanwege uitspraak over jodenhaat binnen de islamitische cultuur Politiek
Auteur
24/05 15:45

Aangifte tegen Mona Keijzer vanwege uitspraak over jodenhaat binnen de islamitische cultuur


"Ze schuift ons in de schoenen dat wij antisemitisch zijn"

Een groep moslims heeft aangifte gedaan tegen Mona Keijzer. De reden van de aangifte is haar recente uitspraak bij Sophie & Jeroen. Keijzer zei dat "Jodenhaat bijna onderdeel is van de islamitische cultuur". 

Nadat er ophef over de uitspraak was ontstaan, maakte de BBB-politicus haar excuus en zei ze in de uitzending dat ze niet alle moslims bedoelde. Het excuus van Keijzer is voor Tekin niet aanvaardbaar. "Het was een 'sorry dat het zo overkwam', maar ze herhaalt daarna opnieuw dat Jodenhaat een islamitisch probleem zou zijn."

Discussie: heeft ze gelijk of niet?

 Poldermoslim Rachid Bouabid alias Rachid Abu Khuzaymah zegt het volgende:

Volgens de islamitische geloofsleer, voor de duidelijkheid, dit is geen oproep van mij, maar dit is een verduidelijking van de islamitische geloofsleer. Volgens de islamitische geloofsleer dien je alle ongelovigen te haten, inclusief die joden, inclusief die christenen, boeddhisten, wie ze ook zijn, alle ongelovigen, dien je te haten. Dus volgens deze definitie van antisemitisme, dat dat dus jodenhaat is, is dus, is antisemitisch, volgens, dat is, de islamitische geloofsleer is antisemitisch, maar dit wisten we op zich al

Bekijk zijn video:

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

Meer over
Delen

Reacties

Reacties