Alexandra Saint Mleux is de knappe Italiaanse vriendin van F1-coureur Charles Leclerc Hot shots BSR Agency
Auteur
09/06 18:10

Alexandra Saint Mleux is de knappe Italiaanse vriendin van F1-coureur Charles Leclerc


Ze lijkt wel veel op zijn ex trouwens

Charles Leclerc (27) heeft het niet alleen goed voor elkaar bij de Formule 1, waar hij de laatste race in Monaco nog wist te winnen, maar hij heeft ook niets te klagen over zijn 21-jarige vriendin Alexandra Saint Mleux. 

Het koppel werd voor het eerst gelinkt in maart 2023 toen Alexandra werd gespot op de achtergrond van een TikTok-video van Leclerc tijdens de Paris Fashion Week. Ze bevestigden hun relatie in mei 2023 tijdens de persronde van de Grand Prix van Monaco.

BSR Agency

Wie is Alexandra Saint Mleux?

Alexandra is een Italiaanse studente die Kunstgeschiedenis studeert in Parijs. Ze is redelijk succesvol op TikTok, waar ze verschillende soorten content deelt waaronder make-up tutorials, bakvideo's en reisclips. Huidig aantal volgers: 776.000. Op Instagram is ze alleen actief met allerlei kunstgelerateerde zaken. Verder is er niet veel bekend over haar omdat ze hun relatie redelijk privé houden. Wél is ze altijd aanwezig bij de Grand Prix om hem te supporten.

BSR Agency

TikTokkie

Voor de bewegende beelden

Charlotte Siné: de ex van Charles

Wel valt op dat Alexandra veel op de ex-vriendin van Charles lijkt: Charlotte Siné (25). Ze is geboren op 19 september 1999, een Monégasque architectuurstudente en influencer. Ook runt ze een online bedrijf genaamd Sine Creations, waar ze op maat gemaakte kunstschoenen verkoopt, en een juwelenbedrijf genaamd Secret Treasure Charms, dat ze samen met haar zus Valentine beheert​. Leclerc en Sine maakten eind 2022 een einde aan hun relatie die zo'n drie jaar stand had gehouden. 

IG/charlottesiine

Uitgelichte artikelen

Uitgelichte artikelen

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties