/ / Personen/Alexandra Saint Mleux

Korte beschrijving

Alexandra Saint Mleux is een invloedrijke Franse modeontwerpster, bekend om haar innovatieve en elegante ontwerpen. Ze heeft internationaal erkenning gekregen voor haar unieke stijl en bijdrage aan de mode-industrie.

Gedetailleerde beschrijving

Alexandra Saint Mleux werd geboren op 15 augustus 1985 in Parijs, Frankrijk. Al op jonge leeftijd ontwikkelde ze een passie voor mode en design. Ze studeerde aan de prestigieuze École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne, waar ze haar vaardigheden verder verfijnde. Na haar afstuderen lanceerde ze haar eigen modehuis, dat al snel beroemd werd om zijn verfijnde en moderne ontwerpen. Gedurende haar carrière heeft Alexandra samengewerkt met enkele van de grootste namen in de modewereld en haar creaties zijn te zien geweest op de catwalks van Parijs, Milaan en New York. Ze is ook een voorvechter van duurzaamheid in de mode-industrie en werkt met milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Alexandra is getrouwd met haar partner, en samen hebben ze drie kinderen. Ze blijft een prominente figuur in de modewereld en een inspiratie voor veel jonge ontwerpers.

Vermogen

Het geschatte vermogen van Alexandra Saint Mleux bedraagt ongeveer €5 miljoen. Haar inkomstenbronnen omvatten haar modehuis, samenwerkingen met andere merken, en haar lijn van duurzame kleding.

Opmerkelijke Uitspraken

  • "Mode is meer dan kleding; het is een vorm van zelfexpressie."
  • "Duurzaamheid moet de kern vormen van moderne modeontwerpen."
  • "Elk ontwerp moet een verhaal vertellen en een emotie oproepen."

Eigenschappen

Lengte:
1.75m
Gewicht:
55kg
Schoemaat:
40 (EU)
Haarkleur:
Zwart
Oogkleur:
Groen

Socials

Instagram
TikTok

Artikelen over Alexandra Saint Mleux