BIOS uitlezen...
Glennis Grace uit Ladies of Soul getrapt na het beruchte supermarkt-incident Shownieuws
Auteur
03/04 10:33

Glennis Grace uit Ladies of Soul getrapt na het beruchte supermarkt-incident


"Het goede gevoel was er nog niet", zeggen de andere dames

Je zou het bijna vergeten, maar ondertussen is het al meer dan 2 jaar geleden dat Glennis Grace en haar posse tekeergingen in een Amsterdamse supermarkt nadat haar zoon betrapt was op vapen. Gedoe, ophef, rechtszaak, 200 uur taakstraf, de hele handel, en je zou haast zeggen dat die storm intussen wel weer is gaan liggen. Niets blijkt echter minder waar.

De Ladies of Soul, de muziekgroep waar zij veel mee optrad, heeft namelijk onthuld dat Glennis géén deel meer uitmaakt van de formatie en is vervangen door Trijntje Oosterhuis. Edsilia Rombley gaf aan hoe de vork in de steel zit:

We vonden het moeilijk om weer verder te gaan, want we hebben heel veel liefde voor Glennis. Maar we moeten ook op de bühne staan met een gezond en goed gevoel. Als dat er nog niet is, dan is het niet het moment om dat toch te doen.

Ook Candy Dulfer heeft van zich laten horen:

Eerst hadden we corona en toen kwam de hele Jumbo-affaire. Er zijn alleen maar verliezers in dit verhaal, maar uiteindelijk... wat wij doen met deze show, dat moet gewoon goed voelen met elkaar. En als dat even niet is, dan zegt dat niets over de toekomst. Maar wij moeten gewoon positieve energie uitstralen, dus wij gaan even ieder onze eigen weg.

Volgens haar manager vindt Glennis het jammer, maar richt ze zich nu op haar eigen single en concert. Of ze daarin alle instrumenten kort en klein zal slaan is vooralsnog onbekend.

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties