BIOS uitlezen...
VI-tafel fileert NOS in reactie op kort geding van Tom Egbers TV
Auteur
26/03 11:21

VI-tafel fileert NOS in reactie op kort geding van Tom Egbers


Hij werd op non-actief gezet vanwege een affaire 16 jaar geleden

Ongeveer een jaar geleden verscheen in de Volkskrant een artikel over Tom Egbers en de affaire die hij 16 jaar daarvoor had gehad met een vrouwelijke collega. Daarna zou hij hebben gezorgd voor een "giftige werksfeer" en de vrouw stelselmatig hebben gepest. Reden genoeg voor de NOS om hem op non-actief te zetten, maar daar is Egbers het niet mee eens.

Hij spande een kort geding aan dat gisteren diende, want hij wil zijn oude baantje weer terug. Hij wil niet "af via de zijdeur" zoals hij het zelf noemt, hij wil het EK van deze zomer presenteren. Dát ziet de NOS weer niet zitten omdat hij dan toch weer in contact met de redactie zou zijn, en daar is nog steeds ophef rondom zijn persoon. Een hoop gedoe dus, en de rechtbank heeft beide partijen de kans gegeven te schikken. Lukt dat niet voor Pasen, dan gaan zij uitspraak doen.

Uiteraard vonden de heren van VI daar ook wat van en zoals altijd lieten zij er gisteravond geen enkele onduidelijkheid over bestaan: "Als ik Tom Egbers was, zou ik zeggen: geef me mijn poen en krijg allemaal de pleuris!"

Ook interessant

Ook interessant

Meer over
Delen

Reacties

Reacties