BIOS uitlezen...
Seksistische "grietenpresentatie" van vrouwelijke studenten massaal gedeeld in Utrecht Nieuws
Auteur
15/03 15:03

Seksistische "grietenpresentatie" van vrouwelijke studenten massaal gedeeld in Utrecht


Studenten gonna student

Het is weer eens zo ver; er gaat voor de zoveelste keer een lijst rond genaamd "Grietenpresentatie jaartje 23" waar zo'n dertig vrouwelijke studenten in staan, opgesomd met foto's en beoordeeld op hun uiterlijk en prestaties in bed.

De getroffen studenten zijn aangeslagen over de "extreem veel seksueel aanstootgevende teksten", daarbij worden ze stuk voor stuk met voor- en achternaam genoemd, inclusief hun woonadres in Utrecht. De praeses van U.V.S.V./N.V.V.S.U. zegt:

Het betreft inderdaad onze leden. Zoals je begrijpt willen we nu alle aandacht geven aan de meiden die hier slachtoffer van zijn en ook alle andere leden en reünisten die veel vragen hebben over de wanstaltige PowerPointpresentatie die rondgaat.

Daarbij staan er ook meer dan tien vrouwen in die worden weggezet als "draken", omdat ze bij de makers kennelijk minder in de smaak vallen. De presentatie gaat inmiddels door heel Nederland rond omdat 'ie uiteraard massaal wordt doorgestuurd. Treurig, maar studenten gonna student helaas.

Zo wordt een "draak" vermeld, inclusief telefoonnummer

Veel besproken

Veel besproken

Meer over
Delen

Reacties

Reacties