BIOS uitlezen...
Vermeende Twente-hooligans slopen Vitesse-kroeg Suikerland in Arnhem Knokken
Auteur
04/03 12:02

Vermeende Twente-hooligans slopen Vitesse-kroeg Suikerland in Arnhem


Leuk man, dat voetbal!

Gisteren speelde FC Twente tegen Vitesse, en dat was voor sommige mensen natuurlijk weer aanleiding voor een potje rellen. Sommige amoebes hebben namelijk het gevoel dat iedereen die een andere club support dan jij kapot moet, omdat vOeTbAl ZiT iN jE HaRt JoNgUh MiJn cLuPpiE iS MiJn AlLes. Zo kon het gisteren dan ook gebeuren dat (vermeende) Twente-hooligans een kroeg tegenkwamen die openlijk voor Vitesse was (iets dat natuurlijk héél vreemd is in Arnhem), en tsjah, die moest dan ook kapot. Zucht.

Gerrie Lamers, eigenaresse van het bewuste café Suikerland, vertelde aan De Gelderlander:

De aanval had niks te maken met de Vitesse-fans, dit was echt een aanval op het café. De sfeer vooraf was heel gemoedelijk. Er werden fietsen gegooid en plantenbakken richting het pand gesmeten. Een aantal cafégasten gooiden dingen terug om het café te verdedigen. Het waren hele jonge gasten, ze zijn na een paar minuten weggerend... Echte superhelden.

Gelukkig stond er een tent voor onze deur, daardoor is de schade nog redelijk meegevallen. Ik ben mijn gasten in ieder geval heel dankbaar dat zij het café verdedigd hebben.

Lamers is van plan om vandaag aangifte te doen. Op social media wordt overigens veelvuldig gesproken over Feyenoord-supporters, maar aangezien die gisteren in Eindhoven tegen PSV speelden lijkt dat hier niet het geval te zijn.

Nog meer interessants

Nog meer interessants

Meer over
Delen

Reacties

Reacties