Joran van der Sloot zou met meerdere vrouwen seks hebben in de gevangenis Nieuws
Auteur
27/02 10:20

Joran van der Sloot zou met meerdere vrouwen seks hebben in de gevangenis


Hij is nog steeds een player, blijkbaar

De veroordeelde Joran van der Sloot zit in Peru nog tot 2045 vast voor de moord op Stephanie Flores en drugshandel, maar hij lijkt zich daar in elk geval prima te vermaken. Een woordvoerder van de gevangenis vertelde namelijk dat hij regelmatig seks heeft met drie verschillende vrouwen.

Wat zijn daden ook zijn, hij heeft dezelfde rechten als elke andere gevangene en daar horen ook privébezoeken bij. Oftewel, twee uur lang doorbrengen in een "intieme setting". Daar moet je goedkeuring voor krijgen en een lijstje met namen voor inleveren, maar alle drie de vrouwen die hij op die lijst zette werden goedgekeurd. Een van de drie vrouwen is zijn vriendin Eva Pacohuanaco, waarmee hij sinds 2020 een relatie heeft, maar door de jaren heen zouden er 7 verschillende vrouwen op de lijst zijn komen te staan. Leidy Figueroa bijvoorbeeld, de moeder van zijn in 2014 geboren dochter.

Vrienden van Joran verbaast het in elk geval allemaal niks:

Hij is een player, hij is altijd een player geweest. Vrouwen hebben zich om een of andere reden altijd aangetrokken gevoeld tot Joran.

Een rondleiding door zijn cel

/ / Nog meer interessants

Meer over
Delen

/ / Reacties