BIOS uitlezen...
De allerbeste video's uit het videokanaal van afgelopen week Fun
Auteur
17/02 18:00

De allerbeste video's uit het videokanaal van afgelopen week


Zo, klikt u maar!

Wist je dat er elke dag meer dan 10 video's in ons videokanaal worden gestopt? Zijn we maar wat druk mee, dus zou het zonde zijn als je die niet even meepikt. Gelukkig hebben we de allerbeste pareltjes bij elkaar gezet in één lekker samenhangend verhaal, omdat het kan!

Op een dag, terwijl een cruise wat vertraging opliep, besloten twee avontuurlijke vrouwen een selfie te maken met een naderende trein op de achtergrond. Niet ver daarvandaan waagde een jongeman zich aan een stunt door op een hekje te fietsen, terwijl een ander overtuigd was dat hij gemakkelijk over een obstakel kon springen. Ondertussen overwoog iemand de aanschaf van een Vision Pro, terwijl de eerste lentelunch van het jaar geen succes bleek te zijn.

Carnaval zorgde voor behoorlijk wat troep in de McDonald's, en iemand frustreerde zich omdat hij geen 10 miljoen euro kon pinnen. Een persoon besloot zijn haar bij te werken, terwijl de rest zich afvroeg: "Wat is het?" Het moment dat de mariachiband een lid verloor, was aangrijpend, net zoals wanneer je papegaai altijd het laatste woord wil hebben.

Een carnavaller beweerde groot geschapen te zijn, terwijl Peter Gillis internationaal ging. Een moeder had de nodige struggles op haar scooter, en iemand ervoer hoe zwaar een eerste tattoo kan vallen. Het bewijs dat turbulentie behoorlijk heavy kan zijn, werd geleverd, net zoals het feit dat een sneeuwpop best stevig kan zijn.

Toen kwam die golf, en iedereen werkte lekker samen, pik.

Ook interessant

Ook interessant

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties