BIOS uitlezen...
Tino Martin is vandaag 40 geworden, tijd voor een overzicht van zijn meest rampzalige optredens Celebs
Auteur
27/01 10:00

Tino Martin is vandaag 40 geworden, tijd voor een overzicht van zijn meest rampzalige optredens


Lalala, geld!

Je zat er natuurlijk al wekenlang op te wachten, maar vandaag is het eindelijk zo ver: Tino Martin is vandaag 40 jaar geworden! Laat de drank nog echter nog maar even achterwege, want tsjah... Da's bij Tino wellicht niet zo verstandig.

Even terugspoelen naar het begin van zijn carrière, want weinig mensen weten dat de beste man is begonnen als René Froger-imitator. Daarmee doet hij in 2007 dan ook mee aan de Soundmix Show, waarin hij uiteindelijk tweede wordt. Hij heeft de smaak echter te pakken en datzelfde jaar verschijnt hij in Idols. Daarin wordt hem echter verteld dat zijn stem teveel op die van.... Jawel.... René Froger lijkt, waarna Tino (die eigenlijk geboren is als Eduard Martinus Kattenberg) besluit zich te richten op een meer eigen geluid.

Edison, Ziggo Dome, Beste Zangers

Dat levert in 2014 een bescheiden succesje op, want zijn album "Jij liet me vallen" won een Edison en was niet uit de albumlijsten te slaan. De single "Toch zal ik altijd aan je denken" wordt miljoenen keren gestreamd en Tino mag zich in 2015 met 400 boekingen de meest geboekte artiest noemen. Hij doet grote optredens, in onder andere de Ziggo Dome, Carré en het AFAS Circustheater, maar de echte doorbraak bij het grote publiek kwam echter na het programma "Beste Zangers". Daarin zong hij het nummer "Zij weet het" van Glen Faria, en dat werd een kneiter van een hit.

Tino was inmiddels een gevestigde naam, maar kwam ook steeds vaker negatief in het nieuws vanwege slechte optredens en vermeende dronkenschap op het podium. Het begon met een nogal valse show op Bevrijdingsdag, die werd geweten aan corona en oorsuizen, maar de jaren daarna kwamen er regelmatig beelden naar buiten die hij liever voor zich had gehouden. Tino bleek wel een borrel te lusten, en ook voor optredens liet hij zich rustig vollopen. Alhoewel hij in juni 2023 aangaf daar klaar mee te zijn bewijzen sommige beelden het tegendeel. Zenuwen, zegt 'ie.

Een bezopen overzicht

Hoe dan ook, omdat vanavond de drank in huize Martin best zal vloeien leek het ons tijd voor een klein overzichtje van de video's die Tino liever openbaar had gezien. Tsjah, het internet vergeet nou eenmaal nooit iets, maar wellicht is het een goeie reminder voor de beste man om het wat kalmer aan te doen... Kleine goedmaker: als hij nog steeds honderden optredens per jaar doet, en dit zijn alle dronken resultaten, dan valt het procentueel nog mee!

Weer een bacootje teveel voor Tino - aug '20

Stel betaalt €12.000,- voor knettervals optreden op huwelijksfeestje - jul '22

TT/dannyvanderhorstdj

Totaal los tijdens het "Total Loss Festival" - sept '22

Het ging weer eens mis tijdens een bedrijfsfeest - nov '22

IG/lifeofyvonne

Topavond in Bistro de Kruidentuin - dec '23

TT/miranda.derksen

Money in zakken op De Brabantse Winter - dec '23

TT/daphne.lensen

Cheers Tino!

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties