Pislinke Mobicep intimideert man die zijn Lambo wegsleept en nu is zelfs Alex Soze boos Influencers
Auteur
17/01 10:10

Pislinke Mobicep intimideert man die zijn Lambo wegsleept en nu is zelfs Alex Soze boos


"Probeer je nou gewoon een Soze'tje?"

Ach en wee: de Lamborghini van fitness-influencer Mobicep werd onlangs weggesleept. Waarschijnlijk verkeerd geparkeerd, en hop, daar gaat je Urus. De man die de opdracht kreeg om de auto weg te halen kreeg echter stevig de wind van voren, en Mo intimideerde hem en filmde het hele voorval om dit daarna op zijn Insta te zetten.

IG/mobicepp

Gooi dat masker af!

Dat bleek echter niet zo'n goeie zet, want waar hij waarschijnlijk had verwacht dat iedereen zijn kant zou kiezen verliep dat even heel anders. Mensen in de comments zijn boos en vinden dat de man ook maar gewoon zijn werk doet en dit niet verdient. Het wordt echter nog gekker, want zelfs Alex Soze heeft een video gemaakt waarin hij Mo op zijn plek zet.

Jezus Mo, probeer je nou gewoon een Soze'tje te doen? De ene keer wil je de perfecte huisvader uithangen, de perfecte familieman. Nou als ik zie hoe je met je familie omgaat, ben je dat zeker niet. [...] Gooi dat masker af. Ga gewoon terug in die drugshandel.

Nu is ophef voor veel influencers geen vies woord, maar als zelfs Alex Soze vindt dat je te ver bent gegaan?! Dan is er echt iets aan de hand.

IG/alexsoze_

Een aantal reacties onder zijn post

Sommige volgers hebben humor

Vandaag ook veel bekeken

Vandaag ook veel bekeken

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties