Gordon vertelt openhartig over zelfmoordpogingen na breuk met Gavin, stevige kritiek op Beau TV
Auteur
08/01 10:33

Gordon vertelt openhartig over zelfmoordpogingen na breuk met Gavin, stevige kritiek op Beau


Is dit de grote comeback van Gordon?

Gisteravond was het dan eindelijk zover: het grote comebackinterview van Gordon! De zanger/entertainer verdween een tijdje van het toneel nadat zijn relatie met Gavin op de klippen liep, en gisteren mocht hij dan eindelijk zijn verhaal houden tijdens een uitzending van Casa di Beau.

Hierin deed hij toch wel een aantal bizarre onthullingen, zoals dat hij tot twee keer toe een zelfmoordpoging heeft ondernomen omdat hij er niet meer tegenkon. Hij beleefde naar eigen zeggen het zwartste jaar van zijn leven en stond aan de rand van de afgrond. Hij vertelt dat hij is gered door zijn beste vriend Patrick: "Die is letterlijk bovenop me gesprongen. Hij heeft me weken in de gaten gehouden, tot het langzaamaan beter ging."

Harde kritiek op Beau

De mensen die hoopten op wat scherpe en kritische vragen van Beau van Erven Dorens over de toch wel bizarre uitspraken die Gordon deed kwamen van een koude kermis thuis, want veel kijkers lieten op social media weten het maar een slap, kritiekloos "loop-maar-leeg gesprek". Ook vonden een hoop mensen het niet kunnen dat Gordon medische en psychische diagnoses stelde, want hij verweet Gavin een stoornis (schizofrenie, net als zijn overleden broer) te hebben omdat hij anders niet kon verzinnen waarom hij het uit zou hebben gemaakt.

Vreemd, want de juicechannels berichtten al veel eerder dat Gordon zelf degene was die om het minste of geringste volledig uit zijn slof kon schieten en Gavin de huid volledig vol zou schelden. Veel kijkers vinden het jammer, want waar de zanger het nieuwe jaar had kunnen beginnen met wat zelfreflectie en een openhartig en eerlijk gesprek deed Gordon wat hij volgens velen al veel langer doet: mensen voor de bus gooien.

De volledige aflevering terugkijken kan hier.

Een fragment uit het interview

Een aantal reacties op X

Anderen bekeken ook

Anderen bekeken ook

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties