Ex verklaart in interview: Gordon heeft bizarre stemmingswisselingen en zit nog ouderwets aan de drugs Shownieuws Instagram/gordonheuckeroth
Auteur
26/04/2023 10:32

Ex verklaart in interview: Gordon heeft bizarre stemmingswisselingen en zit nog ouderwets aan de drugs


Ach, die Gordon... Na zijn spontane huwelijksaanzoek bleek zijn verloofde een ordinaire golddigger te zijn die na het verbreken van hun relatie niets meer van zich liet horen. Je zou toch bijna medelijden met de man krijgen want het zit hem op dat vlak toch écht niet mee. Arme Gordon. Toch?

Hoe zit het volgens Gavin?

In een 8 pagina's tellend interview met Privé vertelt Gavin, de verloofde in kwestie, zijn verhaal en daarin liggen de zaken toch nét even iets anders. Gordon zou extreme stemmingswisselingen hebben en om het minste of geringste helemaal uit zijn pan gaan. Een pittig gerecht niet willen proeven, of in slaap vallen tijdens een film? Dan brak de pleuris uit. Ook nadat Gavin een keer zijn paspoort per ongeluk in het vliegtuig had laten zitten:

Hij begon als een gek te schreeuwen. Dat ik zijn hele reis had verpest en het door dit voorval ook voor ons samen verpestte. […] Gordon dreigde zijn verlovingsring af te doen en wilde hem denk ik naar me toe gooien. Het was bijna zoals in een cartoon dat een poppetje helemaal rood aanloopt.

Maar dat volledig spontane huwelijksaanzoek dan? Nou, nep. Volledig in scène gezet om maar aandacht te kunnen genereren.

Dit was van tevoren allemaal uitgedacht. […] In Dubai hebben we samen de verlovingsringen uitgezocht. Voornamelijk om de media en via hen het Nederlandse publiek te imponeren en te laten zien dat hij eindelijk verloofd was. Hij plaatste het ook meteen op social media. Hij wilde er echt alles uithalen.

Hun ontmoeting, die volgens Gordon plaatsvond in een casino? Nee hoor, gewoon op Grindr. Daarnaast zou de "afgekickte" Gordon nog gewoon aan de snats zitten en zou hij zelfs hebben gedreigd uit het leven te stappen. Lekker figuur! Het hele verhaal kwam ten einde toen Gavin een keer zijn telefoon in een taxi liet liggen.

Toen ik hem aanzette, zag ik van Gordon 123 gemiste berichtjes, 26 gemiste oproepen, vijf notificaties op Instagram, drie sms’jes en één e-mail. Allemaal onaardig. Toen ik daar wat van zei, stuurde hij: 'Fuck you, succes met je leven verder'. Daarop zei ik: 'Oké, dat ga ik doen.'

Nu willen we niet direct met vingertjes wijzen, maar iemand die bij het minste of geringste volledig uit zijn pan gaat én aan de drugs zit, daar hadden de mannen van Roddelpraat een naam voor....

René van der Gijp geniet er in elk geval van

AANDAAAACCCHHHTTT

Check dit ook even

Check dit ook even

Meer over
Delen

Reacties

Reacties