Ye biedt via X zijn excuses aan na antisemitische berichten Shownieuws BSR Agency
Auteur
27/12/2023 12:30

Ye biedt via X zijn excuses aan na antisemitische berichten


In het Hebreeuws!

Een flink aantal jaren geleden was Kanye West een van de allergrootste artiesten op aarde, maar tijdens zijn relatie met Kim Kardashian leek het goed mis te gaan en leek zijn bi-polaire stoornis het regelmatig te winnen. De kans is groot dat hem dat ook zijn huwelijk kostte, waarna hij ruzie met de halve wereld begon te zoeken.

Hij vond het geloof, bracht gospelalbums uit en stuurde tegelijkertijd de meest antisemitische berichten de wereld in en beledigde iedereen die op zijn pad kwam. Zo moest Diddy het bijvoorbeeld flink ontgelden: Ye zetten SMS-berichten online waaruit zou moeten blijken dat Diddy werd aangestuurd door Joodse mensen. Ook tweette hij dat hij "Death Con 3 op het Joodse volk zou gaan", waarna zijn account werd opgeheven en grote bedrijven als Adidas de samenwerking met de rapper stopzetten.

Inmiddels is hij (met restricties) weer terug op X en lijkt het erop dat hij zijn leven aan het beteren is, want vannacht bood hij zijn excuses aan aan de Joodse gemeenschap. In het Hebreeuws. We zijn benieuwd hoe lang dit goed blijft gaan...

Het bericht en de vertaling

Ik bied de voltallige Joodse gemeenschap mijn excuses aan voor de nooit zo bedoelde commotie die mijn woorden of daden hebben veroorzaakt. Het was nooit mijn bedoeling om mensen te kwetsen of zwart te maken. Het spijt mij zeer als ik pijn heb veroorzaakt.

Ik zal leren van deze ervaring en ik zal in de toekomst gevoeliger zijn. Jullie vergeving is belangrijk voor mij. Ik wil het goed maken en voortaan eenheid promoten.

Trending vandaag

Trending vandaag

📹 Nog wat tijd over? Check het nieuwe videokanaal!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties