BIOS uitlezen...
Zien: zo zag Yolanthe Cabau er als 19-jarige soapie uit Celebs IG/yolanthecabau || BSR
Auteur
16/12/2023 18:02

Zien: zo zag Yolanthe Cabau er als 19-jarige soapie uit


Toch wel een enorm verschil!

Inmiddels is Yolanthe Cabau 38 jaar oud en woont ze in Los Angeles. Ze acteert en presenteert er lustig op los en trakteert haar 1,3 miljoen Instagram-volgers regelmatig op mooie foto's van zichzelf. Daarbij maakt ze uiteraard de nodige reclame voor haar eigen lifestyleproducten en is ze ondertussen in een heleboel landen bekend. Dat begon echter heel anders en vandaag gaan we even terug naar 2004!

2004

Op 19-jarige leeftijd, bij de première van Snow Fever in Amsterdam.

BSR Agency

2006

Tijdens de première van The Black Pinocchio, op 21-jarige leeftijd.

BSR Agency

Turkse Chick en Onderweg naar Morgen

Zoals een heleboel acteurs en actrices is ook Yolanthe (toen nog Cabau-van Kasbergen) begonnen in de wondere wereld van de soaps. Na een paar kleine rolletjes stroomde ze door naar Onderweg naar Morgen, waar ze drie jaar lang de rol van Julia Branca vertolkte. Daar viel ze bijzonder in de smaak, en niet in de laatste plaats bij mannelijk Nederland, dat collectief verliefd op die mooie dame met die lange krullen was. Dat werd nog een stuk erger na haar rol in de korte film "Turkse Chick", al lijkt ze dat zelf liever te willen vergeten. 

Die rol leverde in Turkije ook een klein schandaaltje op. Toen ze later namelijk een relatie kreeg met Wesley Sneijder, en het stel vanwege zijn werk bij de Turkse club Galatasaray naar Turkije moest verhuizen, doken deze beelden weer op. Turkse media spraken er schande van en Yolanthe distantieerde zich er dan ook van. Echter legde de video haar populariteit geen windeieren.

Van actrice naar presentatrice

Na vele rollen in diverse series en films (waaronder Costa!, Flikken Maastricht en Popoz) besloot Yolanthe om ook als presentatrice aan de slag te gaan, en niet onverdienstelijk. Sterker nog, haar populariteit was in 2014 zo groot dat ze zelfs een real life soap kreeg, al bleek dat wel bij één seizoen te blijven. Ook mocht ze komen opdraven bij het toenmalige kijkcijferkanon De Lama's, waar ze ook weer voor onvergetelijke televisie zorgde.

Facebook/BNNVARA

Slide maar in haar DM

Ondertussen lijkt ze, na haar 8 jaar durende huwelijk met Wesley Sneijder, sinds 2019 weer single en woont ze zoals gezegd met zoontje Xess Xava in Los Angeles. Mocht je dus in haar DM willen sliden dan zul je een stukje moeten reizen... Dan treed je echter wel in bekende voetsporen, want naast Wesley had Yolanthe eerder relaties met Baas B. en niet te vergeten Jan Smit, waarna ze alles meenam. De servetten, de etagiëres, de kandelaars...

Fitgirl Yolanthe

Ze heeft zichzelf ondertussen getransformeerd tot een zogenaamde fitgirl: veel sporten, waarbij ze natuurlijk geen kans onbenut laat om haar eigen merk even te promoten. Daarnaast zet ze zich keihard in voor haar eigen doel: Free A Girl, dat zich inzet om seksuele uitbuiting van kinderen te bestrijden.

Ze ziet er nog steeds uit om door een ringetje te halen (al werkt ze daar ook hard aan), maar bij het zien van deze foto's van een jaar of 19 geleden krijgen we toch een klein beetje heimwee. 

2007

Toen Yolanthe 22 was, tijdens het AVRO Televizier Gala.

BSR Agency

2007

Op 22-jarige leeftijd, tijdens de première van Pirates of the Caribbean 3.

BSR Agency

Ook de moeite waard

Ook de moeite waard

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties