De 51-jarige Sofia Vergara gaat er met de jaren niet op achteruit! Celebs
Auteur
11/12/2023 17:02

De 51-jarige Sofia Vergara gaat er met de jaren niet op achteruit!


Net als goede wijn

We weten allemaal wel wie de bloedmooie Sofia Vergara is, maar voor de onwetenden onder ons nog even een korte introductie: Sofia Vergara is een Colombiaanse actrice, televisieproducente, presentatrice en model. Ze trok wereldwijd de aandacht met haar rol als Gloria Delgado-Pritchett in de populaire Amerikaanse televisieserie "Modern Family", een rol waarvoor ze meerdere Emmy-nominaties ontving.

Binnenkort weer vrijgezel

Je zou het niet zeggen, maar ze werd geboren op 10 juli 1972 in Barranquilla, Colombia. Ze gaat dus al 51 jaar mee! Onlangs werd bekend dat ze na een huwelijk van 7 jaar van acteur Joe Manganiello gaat scheiden, dus ik zou niet te lang wachten als ik jou was. En dat bedoelen we natuurlijk niet vanwege haar leeftijd!

BSR Agency
BSR Agency

Ee beruchte drugskoningin in de jaren zeventig

Ook is ze weer te bewonderen op de buis, want vanaf 25 januari 2024 komt "Griselda" op Netflix uit. De serie, die uit zes delen bestaat, belooft veel goeds aangezien het wordt gecreëerd door het team achter de succesvolle serie Narcos. In deze reeks neemt Sofia de rol op zich van Griselda Blanco, een beruchte drugskoningin die in de jaren zeventig en tachtig furore maakte met haar drugskartel in Miami.

/ / Anderen bekeken ook

📣 Werkt er iets niet goed, of heb je feedback? Mail of app ons via WhatsApp!
Meer over
Delen

/ / Reacties