Caroline van der Plas ontploft bij Khalid en Sophie tijdens debat over asielproblematiek TV
Auteur
14/11/2023 10:03

Caroline van der Plas ontploft bij Khalid en Sophie tijdens debat over asielproblematiek


"Jullie zijn nooit in Budel geweest!"

Gisteravond was Caroline van der Plas te gast bij Khalid & Sophie, net zoals dat er in elke andere talkshow politici te gast zijn. De verkiezingen komen eraan, en dus probeert elke lijsttrekker zich zo goed mogelijk te profileren.

Waar de meeste gesprekken vaak wat gezapig verlopen was er gisteren echter wat verbaal vuurwerk toen het over de asielproblematiek ging, en dan met name de overlast die dat soms kan geven. Na een reportage over mensen die in Budel een buurtwacht waren begonnen werd er door de meeste tafelgasten nogal lacherig gedaan over de situatie. Raoul Heertje maakte een aantal grappen, en Esther Ouwehand vond de situatie beschamend.

De Partij voor de Dieren vindt dat we een liefdevolle samenleving moeten zijn, dus mensen die op de vlucht zijn voor oorlog en onderdrukking, die verdienen warmte.

Dat leidde tot zichtbare irritatie bij Caroline van der Plas, die vond dat de problemen van de bewoners op deze manier enorm gebagatelliseerd werden.

Het gehele gesprek

Spoel door naar 13:53 voor het fragment over Budel.

Trending vandaag

Trending vandaag

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties

Gerelateerd

Gerelateerd

NieuwNieuws

NieuwNieuws

Populair

Populair