BIOS uitlezen...
Powned-verslaggever opnieuw aangevallen door Antifa, microfoon Greta Thunberg afgepakt door demonstrant Nieuws
Auteur
13/11/2023 09:31

Powned-verslaggever opnieuw aangevallen door Antifa, microfoon Greta Thunberg afgepakt door demonstrant


Het liep uit de hand op de Amsterdamse klimaatmars

Gistermiddag liepen er zo'n 85.000 mensen mee in de klimaatmars in Amsterdam. Zelfs Greta Thunberg liep mee, en ook Frans Timmermans was vooraan te vinden.

Uiteraard was Powned aanwezig om verslag te doen. De vorige keer ging dat mis toen de verslaggever aangevallen werd door Antifa, en ook gisteren liep het enigszins uit de hand toen vermoedelijke Antifa-leden de roze plopkap in de gaten kregen en direct agressief werden. Powned geeft zelf ook aan dat dit de laatste keer was dat zij verslag doen van een klimaatdemonstratie omdat ze, naar eigen zeggen, "klaar zijn met de klimaatwappies".

Ook Greta Thunberg moest het ontgelden

Overigens was Powned niet de enige die te maken kreeg met agressief gedrag: ook Greta Thunberg werd hardhandig onderbroken toen zij stond te speechen. Haar verhaal ging van het klimaat over op de situatie in Israël en Gaza, waarbij Greta een pro-Palestijns standpunt innam. Een toeschouwer was het daar niet mee eens en riep dat hij naar een klimaatdemonstratie was gekomen, en er niet was om Greta's politieke standpunten aan te horen. De man sprong het podium op en pakte de microfoon van Greta af, waarna er door de beveiliging werd ingegrepen.

Retepopulair, checken dus!

Retepopulair, checken dus!

Reacties

Reacties

Personen