Peter Gillis en Nicol voor het eerst weer samen in de rechtbank, datum uitspraak bekend Shownieuws
Auteur
10/11/2023 11:02

Peter Gillis en Nicol voor het eerst weer samen in de rechtbank, datum uitspraak bekend


De partijen staan lijnrecht tegenover elkaar

Gisteren was het dan zover: Peter Gillis en Nicol Kremers zagen elkaar na maandenlang moddergooien voor het eerst in de rechtszaal. De inzet is een vaststellingsovereenkomst, waarin zou staan dat Nicol zich niet negatief over Peter zou uitlaten. Daar heeft ze zich niet aan gehouden, en nu wil hij geld zien.

De advocaat van Gillis geeft aan dat Nicol probeert om "Peter zoveel mogelijk schade en leed toe te brengen en geld te verdienen over zijn rug”, en daarom zou volgens hem een dwangsom van 100.000 euro per overtreding die Kremers begaat op zijn plaats zijn.

Volgens de advocaat van Nicol ligt het anders: zij zou „stelselmatig” zowel fysiek als mentaal mishandeld zijn, en dat zou volgens hem dan ook de enige reden van de vaststellingsovereenkomst zijn: slechte publiciteit kan hij niet gebruiken. De uitspraak is op 30 november.

Ook bij Shownieuws kwam de zaak voorbij

Check dit ook even

Check dit ook even

🚨 Protip: als je bent ingelogd kun je reacties plaatsen, stemmen én hebben we extra content voor je. Wacht niet langer, red de wereld en maak hier gratis een account aan!
Meer over
Delen

Reacties

Reacties